A weboldal cookie-kat használ, ha ehhez nem járul hozzá van lehetősége módosítani a beállításokat.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

2016. 04. 15. 21:29:00
Magamról kicsit bővebben…

Blogolásom első állomásaként kicsit magamról írnék, hogy jobban megismerjetek.

Átlagos, 190 cm magas nő vagyok, kicsi korom óta kilógtam a tornasorból (már születésem után a kórházban is).  Nem mindig volt egyszerű kezelni a magasságom miatt kapott bókokat, de így utólag azt gondolom, hogy legalább megedződtem. Sokáig nem tűnt fel, hogy nehezen találok magamnak ruhákat és cipőket. Erre csak annyi az indokom, az én Édesanyám megkereste nekem a legjobbakat, így semmit nem érzékeltem abból, hogy nehezebb a magas nők élete. Ez rendben is volt mindaddig, míg el nem kezdtem nőiesedni. Akkor döbbentem rá, hogy nincs semmi olyan gönc, ami hosszban jó lenne. Nem találtam soha olyan nadrágot, mint ami az átlag magasságú lányoknak volt. Blézer? hahaha!!!! Álmaimban, de ott minden színben előfordult. Kezdtem beleszokni az állandó „vadászatokba”. Kerestem a szép cipőket, szép ruhákat. Nem mondom, hogy mindig sikertelen volt a keresgélés, de nagyon sok időm elment erre.

Sokszor bosszankodtam és irigykedve néztem azokat a nőket, akiknek a vásárlás természetes dolog és boldogságot okoz. Nekem inkább dühöt és szomorúságot okozott legtöbbször.

Magas nőként megtanultam értékelni azt, hogy legalább egy jó nadrágom van. Arra nagyon kell vigyáznom, mert ki tudja, hogy mikor tudom pótolni.

Sokszor estem bele abba a hibába, hogy nagyon tetszett egy nadrág, vagy blúz, de 1-2 cm hiányzott még a tökéletes belső szárhosszból, vagy teljes hosszból, de mégis megvettem. Soha nem vettem fel.

Ezek a kis bosszankodások, - amik több év alatt felgyülemlettek bennem vezettek arra, hogy el kell kezdenem a magas nők ruhaproblémájával foglalkozni, mert csak akkor lesz lehetőségem öltözködni.

A legszebb az egészben, hogy mióta a probléma megoldásával foglalkozom, feltűnően megnőtt az én kis ruhatáram is :-). Ritka, ha nem kapok dicséretet valamely ruhadarabra, ami a www.magasnoknek.hu kínálatából származik. Nekem már ezért megérte :-)

Akiknek köszönhetem, hogy a webáruház tulajdonosa vagyok:

Férjemnek, hiszen nélküle nem lógnának a ruhák a webfogason. Ő tette lehetővé, hogy az álmom valósággá váljon, mert minden háttérmunkát Neki köszönhetek. Elviselte, hogy csak a ruhákról és a divatról beszélek (és még mindig :-)).

Édesanyámnak, hiszen Ő nevelt bele abba, hogy igenis nőiesen kell öltözködnünk, akár hány centik vagyunk. Mindig Ő mutatott nekem példát, hogy hogyan is legyek magas nő. Ő kutatta fel nekem már évekkel ezelőtt azokat a cégeket, akik most lelkesen készítik a magas nőknek való ruhákat.

Édesapámnak, aki a vendéglátáson keresztül megtanított arra, hogyan szeressem és kezeljem az embereket és hogyan legyek magabiztos. Ja, és köszönöm a mindennapi hasznos tippeket :-)