A weboldal cookie-kat használ, ha ehhez nem járul hozzá van lehetősége módosítani a beállításokat.
Termékek Menü

Divatos nadrágok

Divatos nadrágok – ne keress tovább, ha magas nő vagy

Milyen legyen álmaid nadrágja: divatos, elegáns, sportos, laza? Hogyan találod meg a számodra ideális nadrágot, ha magasabb vagy az átlagnál? A tapasztalat azt mutatja, hogy hazánkban az átlagos méretek dominálnak, ezért ha nem vagy konfekció, akkor felejtsd el, hogy nadrágot találsz. Sok éve keresem a tökéletes nadrágot, ami az igazán magas nőkre van szabva. Ugye bár, mi hátrányból indulunk a divatpiacon, mert sajnos nem mi vagyunk a többség. Sok éves vadászat után beleuntam a keresgélésbe és úgy döntöttem, hogy utána járok a kérdésnek és megcsináltatom azokat a nadrágokat, amik nekünk, magas nőknek valók, hogy tudjak öltözködni. Na jó, most egy kicsit úgy tűnhet, mintha magamat helyezném előtérbe, de nem így van, mert minden magas lánynak ugyanaz az álma: a megfelelő nadrágot megtalálni, ami tökéletes belső szárhosszal rendelkezik és a mai divatnak megfelel.  A nadrág kínálatunk jelenleg bővülés alatt van, de már megtalálható benne az elegáns, továbbá a sportos, laza hétköznapi viselet is.

Divatos nadrágok mindenféle típusban

Az elegáns nadrágban bármikor megjelenhetsz egy tárgyaláson, munkahelyen, elegánsabb eseményen. Nem az alapszínekre fektetem a hangsúlyt, mert nem szabad megragadni a feketénél és a fehérnél. Persze, kell a fekete nadrág és a fehér blúz, de ez csak a divat szint nulladik lépcsője. Ahhoz, hogy fellépj az első szintre, légy nyitott a színekre és hidd el, neked is nagyon sok minden jól áll ugyan úgy, mint az átlagnak.

A sportos viselet is megtalálható nálunk, ami elengedhetetlen egy magas nő gardrobe szekrényében. Gondolom ti is szerettek sportolni, jártok természetbe, családdal kirándultok – nyilván nem vesszük fel ide a fekete nadrágunkat, fehér blúzunkat :) Minden nálunk megtalálható sportos ruha egyedülálló abból a szempontból, hogy magas lányokra szabták!

Találsz még nálunk hétköznapi, laza viseletű nadrágokat, leggingseket és a farmereket is. Valamennyi jó minőségű anyagból készült és megfelelő hosszúsággal rendelkezik. Divatos, érdekes, kreatív nadrágok, érdemes körülnézni!

Fő szempontjaink a nadrágok kiválasztásakor

Gondosan ügyelünk arra, hogy minden, a kínálatunkban megjelenő termék megfeleljen a legfontosabb szempontjainknak, amelyek: a minőség, a kényelem, a divat és a megfelelő hosszúság. Eddigi vásárlóinktól csak pozitív visszajelzéseket kaptunk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a jövőben is így maradjon :)

Tartalomhoz tartozó címkék: cikkek