A weboldal cookie-kat használ, ha ehhez nem járul hozzá van lehetősége módosítani a beállításokat.
Termékek Menü

Hogyan válasszak méretet?

„Jó lesz-e a kiválasztott ruha? Hogy fog állni rajtam? Az én méretem lesz-e?”

Teljesen természetes kérdések, amik felmerültek Benned. Én is voltam a vásárlói oldalon és tudom, sok esetben nem adnak kellő információt a webáruházak egy termékről.

Kicsit másnak mondanám a mi webáruházunkat, mert a kezdetektől fogva olyan dolgokra figyelek, amit hiányoltam vásárlóként a webáruházaknál.

Had emeljek ki pár dolgot, ami hasznos lehet Neked is.

HA ÚJ VÁSÁRLÓ VAGY:

  • a termékeknél fel van tüntetve a pontos méret, azon belül lecentizek mindent (teljes hossz, ujja hossza, mellbőség, derékbőség, csípő, nadrágnál ülep elöl és hátul). Keress elő egy testmérőszalagot és mérd meg a saját körméreteid. Cici, derék és csípő... ez a 3 a legfontosabb. Derék esetében ott, ahol a legvékonyabb vagy, csípő esetében pedig ott, ahol a legszélesebb vagy. Ha megvannak a méreteid, jöhetnek a kiszemelt Pink Swan ruhák. Minden terméket leterítve mérek, ami azt jelenti, hogy a megadott centihez hozzá kell adni a megadott nyúlást és a végén kettővel kell beszorozni. Például vegyünk egy felsőt, aminek a mellbősége 38 cm és az anyag nyúlása 10-15 cm. (38+10)*2=96 cm. Mivel a nyúlás egy olyan dolog, ami nem fix, ezért ha a legnagyobb nyúlással is számolunk, ami (38+15)*2=106 cm. Ezért ez a felsőt 96-106 cm közötti mellbőségre ajánlom ;). Ilyen egyszerű!
  • az anyagról is írok pár jellemzőt „konyhanyelven” , például sztreccs, kevésbé nyúlik, milyen a tapintása stb.
  • ha még így sem sikerült belőni a méreted, akkor jön a telefonos segítség. Hívj fel bátran, az esetek 99,9%-ban sikerült tökéletes méretet választani. El fogom kérni a pontos méreteid: mellbőség, derékbőség, csípőbőség. Hidd el, ez sem nehezebb, mint egy parfümöt, vagy ékszert online vásárolni.
  • ha ezek után sem mered megrendelni, akkor gyere el a MAGAS NŐK BÁZISÁRA*, ahol minden ruhát fel tudsz próbálni, sőt még talán több termék van a Bázison, mint a webáruházban

* Hol van ez a Bázis? 1043 Budapest Munkásotthon utca 10/d

HA MÁR RÉGI VÁSÁRLÓ VAGY:

  • a fentieket már amúgy is tudod…
  • sokkal egyszerűbb a helyzet, mert nagyjából ismerem a méreted a korábbi rendeléseid alapján. Ne vedd zokon, ha felhívlak azzal kapcsolatban, hogy más méretet küldenék, mert az előző rendelésektől jócskán eltér a kiválasztott méret J.

 

XOXO

Márti <3

+36-30-417-7451

info@magasnoknek.hu