A weboldal cookie-kat használ, ha ehhez nem járul hozzá van lehetősége módosítani a beállításokat.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólam

Rólam

Szia!

Márti vagyok a www.magasnoknek.hu webáruház, a Magas Nők Bázisa ruhaüzlet és a Magas Nőknek – INSIDERS CLUB Facebook csoport alapítója.
190 cm vagyok és 44-es a lábam, mondhatni átlagon felüli adottságokat kaptam. 29 évig kínszenvedés volt a ruha illetve cipővásárlás. Rengeteg ruhavadászaton vagyok túl, ami 99%-ban csalódással, vagy kisebb-nagyobb hisztivel végződött. Ismerem az összes trükköt, hogyan rejtsük el a bokavillantós nadrágot, hogyan kell megnyújtani a felsőt, ami még a csuklócsontomat sem éri el stb. De ezek a trükköcskék nem oldották meg a problémámat, mert hiába locsolom a nadrág szárát, az sajnos nem fog megnőni reggelre.
 
2016-ban az én drága Férjem besokallt egy újabb hiszti után és márciusban elindítottuk a www.magasnoknek.hu webáruházat és saját ruhamárkánk lett: Pink Swan Fashion PS I'm tall.
A Pink Swan Fashion ruhákat magas nőkre tervezem. Nincs többé bokavillantós nadrág, hiszen a belső szárhossza a nadrágoknak 90 cm és 98 cm között van. A blúzok dereka is tényleg a derekunkra esik és nem a mellünk alá és az ujja hossza is 68-70 cm. A blézerek/felsők ujja hossza 68-71 cm között van és a teljes hosszuk kb. 70 cm.
 
A ruhatervezés és a webáruház vezetése lett az új hobbim a pénzügyi vezetői állásom mellett. Imádtam, hogy délelőtt pénzügyes voltam, délután pedig ruhatervező. Úgy gondoltam, hogy ez a két állás sokáig megfér egymás mellett.
 
2017. november 26-án megnyitottam Magyarországon az első ruhaboltot magas nőknek, a MAGAS NŐK BÁZISÁT (1043 Budapest, Munkásotthon utca 10/d). Ez volt az a pillanat, mikor rájöttem, hogy a pénzügyes Mártitól búcsút kell vennem, mert az én szerelem hivatásom az a ruhatervezés és a magas nők bevezetése a divatvilágába .
 
Felejtsd el a felesleges köröket a plázákban. Hidd el, rengeteg időt megspórolok Neked, hiszen nem kell órákat töltened ruhavadászattal, egy helyen megtalálsz szinte mindent. Biztos vagyok benne, hogy találunk Neked pár szettet, amit büszkén fogsz viselni . Készülj fel arra is, hogy rengeteg bókot kapsz az új szerzeményekben ! Én szóltam!
 
Várlak szeretettel a Magas Nők Bázisán!
1043 Budapest, Munkásotthon utca 10/ d
 
XOXO Márti

- Márti -  


ÜZLET: 1043 Budapest, Munkásotthon u. 10 D (Újpest-Központból gyalog 2 perc).

E-mail:

bazis@magasnoknek.hu - csomagküldés, csere, méret választás.
info@magasnoknek.hu - minden egyéb témában.

 

Telefonszám: +36 30 4177 451

Facebook:

Magasnőknek.hu Webáruház - Magas Nők Bázisa

Magas Nőknek - INSIDERS CLUB (177 cm+)