A weboldal cookie-kat használ, ha ehhez nem járul hozzá van lehetősége módosítani a beállításokat.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

GYIK

GYIK

VISSZAKÜLDÉS: Visszaküldeném a terméket, mi ennek a módja?

Javasoljuk, hogy a visszaküldés előtt vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy tudjunk segíteni. Telefon számunk: 30 417 7451.

A csere vagy elállás menetéről a lentiekben adunk részletes tájékoztatást.

 

CSERE: Mi a teendő akkor, ha a terméket ki szeretném cserélni más méretre, vagy más termékre?

A csere igény érvényesítésre a jogszabály alapján a termék átvételétől számított 14 nap áll a fogyasztó rendelkezésére. Kérjük, hogy döntésedet mielőbb, a termék kipróbálása után hozd meg.

A csere igény érvényesítéséhez töltsd ki az Elállási nyilatkozatot, melyet minden csomaghoz mellékelünk (szükség esetén megtalálod: ITT). Az Elállási nyilatkozatot küldd el kitöltve a a bazis@magasnoknek.hu e-mail címünkre. Add meg telefon számodat is, hogy egyszerűbb legyen egyeztetni, hogy milyen termékre szeretnél cserélni, milyen méretet, stb.

Ezt követően a terméket mielőbb, de legfeljebb 14 napon belül juttasd vissza hozzánk. A visszaküldést a Packeta átvevő pontjain történő feladással tedd meg, más visszaküldési módot nem fogadunk el. Természetesen a behozhatod a Bázisra is. A feladás nagyon egyszerű (részletek a Packeta oldalán: itt).

Első alkalommal átvállaljuk a termék visszaküldésének költségét Packeta csomagponton keresztül, illetve a csere terméket is ingyenesen küldjük Számoda. Azonban a további cserék alkalmával a visszaküldés költsége már a fogyasztót terheli, a csere terméket pedig a webáruház Packeta csomagpontra küldi 700 Ft díj ellenében.

A csere feltétele, hogy a visszaküldött terméket a fogyasztó a kipróbáláson túl nem használta, nem mosta ki és tiszta, sértetlen állapotban küldi vissza. Csak hibátlan és sértetlen terméket veszünk vissza. Amint a termék visszaérkezett hozzánk, gondoskodunk a csere termék kiküldéséről. 

 

ELÁLLÁS: Mi a teendő, ha a termék nem olyan, mint amire számítottam, ezért nem akarom megtartani?

Az elállási jog közlésére a jogszabály alapján a termék átvételétől számított 14 nap áll a fogyasztó rendelkezésére. Kérjük, hogy döntésedet mielőbb, a termék kipróbálása után hozd meg.

Az elállási igény érvényesítéséhez töltsd ki az Elállási nyilatkozatot, melyet minden csomaghoz mellékelünk (szükség esetén megtalálod: ITT). Az Elállási nyilatkozatot küldd el kitöltve a a bazis@magasnoknek.hu e-mail címünkre.

Ezt követően a terméket mielőbb, de legfeljebb 14 napon belül juttasd vissza hozzánk. A visszaküldést a Packeta átvevő pontjain történő feladással tedd meg, más visszaküldési módot nem fogadunk el. Természetesen a behozhatod a Bázisra is. A feladás nagyon egyszerű (részletek a Packeta oldalán: itt).

A visszaküldés költsége a vevőt terheli.

Az elállás feltétele, hogy a visszaküldött terméket a fogyasztó a kipróbáláson túl nem használta, nem mosta ki és tiszta, sértetlen állapotban küldi vissza. Csak hibátlan és sértetlen terméket veszünk vissza. Amint a termék visszaérkezett hozzánk, gondoskodunk a megrendelés összegének visszafizetéséről.

 

Van-e üzlethelyiség, ahol fel tudom próbálni a terméket?

Igen, várlak szeretettel a Magas Nők Bázisán!

Cím: 1043 Budapest, Munkásotthon utca 10/d, az Újpest-Központ közelében (dohánybolt mellett keresd).

Nyitvatartás: ITT

 

Szükséges-e regisztráció a vásárláshoz?

Nem szükséges, vásárolni regisztráció nélkül is lehet. Javasoljuk azonban a regisztrációt, mert a következő vásárlások alkalmával időt lehet vele megtakarítani és könnyebben fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.